Het boek Woesj

Woesj is een prachtig en rijk boek voor Creatief Schrijven in de klas, boordevol heerlijke oefeningen, voor kinderen en docenten in het primair onderwijs. Vanaf nu hoeft niemand meer te staren naar een leeg wit vel en doen echt álle kinderen in je klas met veel plezier mee aan de schrijflessen. Het boek is ontstaan door de samenwerking van drie ervaren schrijfdocenten (waaronder Heleen) en cultuurorganisatie Rijnbrink met twaalf scholen. Elke bouw heeft eigen lessen en elke les is verdeeld in de 4 creatieve fases en je kan op alle lessen eindeloos variëren. Je hebt het boek dus nooit uit. Woesj is bijna zo groot als een A4 en bijpassend dik. Het boek heeft echt een heerlijk handgevoel door de royale omvang en de flexibele cover. Wie hem doorbladert krijgt zin om les te geven of zelf creatief te schrijven, aldus vele docenten. 

Bekijk hieronder een voorproefje van de sprankelend inhoud. Je ziet 4 lessen zoals ze exact in het boek staan. Daaronder kun je het boek bestellen met het boek met het bestelformulier.

Bekijk 4 lessen in Woesj

Klik op het boek om alvast 4 lessen te bekijken.

Hoe kan je Woesj bestellen?
Heb je gezien hoe overzichtelijk en inspirerend de lessen zijn en wil je nu zelf aan de slag? Bestel hier jouw Woesj. Dat gaat heel makkelijk. Vul het formulier in en je krijgt jouw exemplaar Woesj toegestuurd met de factuur en betaalt achteraf. Voor 49,95 heb jij dit dubbeldikke heerlijk inspirerende boek in handen, dit is inclusief verzendkosten.  

Product

Voor wie

Geschikt voor alle docenten in het primair onderwijs, van kleuterdocent tot en met groep 8. 

Prijs

€ 49,95 inclusief verzendkosten

Waarom Woesj

Met Woesj krijg je alle kinderen in je klas aan het schrijven en neemt het plezier en zelfvertrouwen in taal snel toe