Zomerlevensreis

Categorieën: Autobio

Over de cursus

Heb jij deze zomer zin om jouw verleden lichtvoetig en schrijvend te verkennen? In deze zomerse schrijfcursus blik je in twintig inspirerende en verrassende onderwerpen terug op jouw leven. Bij elk onderwerp worden jouw herinneringen in stapjes wakker gemaakt, want wat weet jij nog over je slaapkamer van vroeger, de basisschool, dagjes uit, en wat snoepte je het allerallerliefst? Dit en nog veel meer onderwerpen passeren de revue. De verrassende vragen bij de onderwerpen frissen je geheugen op een onverwachte manier op. Deelnemers zijn bij de Zomerlevensreis altijd verrast dat ze veel meer herinneringen hebben dan ze dachten.

 

Heerlijke zomerse schrijfcursus

Deze cursus is heerlijk voor een periode waarin je fijn de tijd hebt. Je begint te schrijven, je gaat op avontuur met de onderwerpen en als vanzelf dienen zich verhalen aan. Gaandeweg rijgen de verhalen zich aaneen en ontstaat er vaak als vanzelf een lijn in je herinneringen. Je ontdekt aspecten die in verschillende verhalen overeenkomen en zo ontstaat er een beeld van wie jij was en wie jij bent. Zelfs als je bij het schrijven niet het doel hebt om te gaan begrijpen wie jij precies bent, komt dit gaandeweg toch als vanzelf aan het licht. Aan het eind van de Zomerlevensreis heb jij twintig of meer verhalen over jouzelf en jouw leven, die voor altijd op papier staan.

Deelnemers beoordelen deze zomerse schrijfcursus als volgt:

Ik vind de onderwerpen erg leuk en ik heb veel meer herinneringen dan ik vooraf had verwacht! Verrassend! Ilse

De opzet van de cursus is echt mooi. Je legt alles heel goed uit! Ik heb echt zin om te beginnen. Ik kan zien dat je er heel veel liefdevolle aandacht voor de cursisten hebt ingestopt. Dankjewel. Janneke 

Ik ben aan deze reis begonnen zoals ik alle reizen begin. Ik boek overnachtingen, een veerboot, een vliegreis….en dan maar zien wat zich aandient. Zo ben ik deze reis ook begonnen, inchecken en laat maar komen. De eerste onderwerpen hebben mij al onverwacht mooie herinneringen gebracht. Petra  

Schrijfavontuur: Zomerlevensreis
Wat krijg je: Twintig schrijfingangen
Wanneer: Alle lessen doe je op jouw eigen ideale tijdstip
Waar: Alles staat voor je klaar in je eigen account
Van jou voor: 45 euro
Extra: er zijn regelmatig gratis online Zoommeetings, voor als je het fijn vindt online van gedachten te wisselen over het schrijven over deze Schrijfreis. De data vind je op de pagina Schrijfcursussen.
Altijd: De schrijfreis is per direct toegankelijk en blijft altijd voor jou beschikbaar.

Wat wil je leren?

  • ontdek hoe jij vanzelf kan schrijven
  • jij hebt heel veel verhalen te vertellen
  • (veel meer waarschijnlijk dan je denkt)
  • geef jouw verhalen een plek op papier

Cursus inhoud

Jouw opstart

  • Voor je begint
  • Hikje in systeem
  • Welkom en Zoomlink

De schrijfingangen