Schrijfcoaching aanbod 2023

Cursus Verrassende verhalen uit jouw leven

Tijdens vijf online bijeenkomsten schrijf jij tien prachtige korte verhalen uit jouw leven. De verhalen die je schrijft zijn waardevol op zich en worden bovendien ervaren als een goede springplank naar een groter levensverhaal. Je schrijft in een kleine groep (5 personen) met veel persoonlijke aandacht. Wilde jij al steeds starten met schrijven? Deze cursus is een stevige én gezellige steun in de rug.

Laat je verrassen door je eigen herinneringen

Start: 19 september 2023
Met: Heleen Bosma

Boost voor jouw boek

Wil jij een boek schrijven maar lukt het niet om een begin te maken? Of ben je wel van start maar heb je vragen over jouw schrijfproces? Met de Boost voor jouw boek is alles snel helder en heb je weer zin om aan de slag te gaan. Veel deelnemers ervaren deze bijeenkomsten als de stok achter de deur die ze naar eigen zeggen eigenlijk nodig hebben. Je boek gaat er echt komen.

Voor iedereen met een groter schrijfproject

Tijdstip: in overleg
Met: Heleen Bosma

Feestelijke schrijfworkshop

Zoek jij een inspirerende activiteit voor je verjaardag, teamuitje of event? Met deze leuke, interactieve workshop verras jij iedereen. Kleine schrijfoefeningen en schrijfspelletjes zorgen voor veel pret en verbazing over de eigen schrijfkunsten. De workshop is ook een echte gespreksstarter voor het vervolg van de verjaardag of event, want wat heb jij geschreven? Vertel!

Voor bedrijven, verjaardagen, zorgteams, bibliotheken

Tijdstip: in overleg
Met: Heleen Bosma

Optreden met gedichten  

Hoe schrijf je een gedicht voor op een dijktrap? En hoe is het om zonder geld door Overijssel te wandelen? Wat gebeurt er als je een kleine biografie van je creativiteit schrijft? En waarom zou je het meisje op het schilderij van Renoir een badhanddoek omslaan en kan dat met een gedicht? Alle antwoorden (en nog veel meer) zijn te vinden in dit optreden, vol gedichten en verhalen. Lengte en inhoud zijn variabel.  

Voor festivals, bibliotheken, clubs

Tijdstip: in overleg
Met: Heleen Bosma

Post voor jou

Blijf op de hoogte en ontvang regelmatig inspirerende nieuwsbrieven met schrijftips, blogs, de agenda en de nieuwste cursussen.

 

Naar de inhoud springen