Pakketjes verschillende boeken

In de live online Zoomcursus Verrassende verhalen uit jouw leven beschrijf je tijdens vijf online bijeenkomsten tien momenten uit jouw leven. Deze momenten worden prachtige kleine verhalen en blijken heel betekenisvol. In een kleine gezellige groep, maximaal 5 personen, delen we deze levensverhalen en krijg je (nog) meer zicht op jouw schrijftalent.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is geschikt voor jou als je het schrijven (weer) wil oppakken en wil ontdekken hoe jouw verhaal het beste uit de verf komt. Het maakt niet uit of je beginnende of gevorderde schrijver bent, je bent altijd welkom. Ook als je denkt dat jij geen of heel weinig herinneringen hebt, is deze cursus heel geschikt.

Hoe werkt het?

We schrijven tijdens de online cursusbijeenkomsten. Door de opdrachten en de vragen die je krijgt, gaat het schrijven als vanzelf. Je bent waarschijnlijk verbaasd over wat jij allemaal te vertellen hebt. We zijn met een kleine groep van 5 deelnemers, daardoor krijg je veel aandacht. Ik geef op alle verhalen feedback, deels mondeling, deels schriftelijk. Ook van je mededeelnemers krijg je verrijkende feedback. Spelenderwijs ontdek je jouw schrijfthema’s en je eigen schrijfstijl als jij vanzelf schrijft. Doordat we ter plekke schrijven heb jij aan het einde van de cursus áltijd tien verhalen. Het enige wat je hoeft te doen is heerlijk deelnemen aan deze inspirerende en ontspannen avonden.

Wat een geweldige cursus. Het schrijven ging helemaal vanzelf door de lichtvoetige en aandachtige manier van werken van Heleen. Dank, dank, dank. Ik heb genoten.

Peter Gerritsen

Wat krijg jij?

  • 5 online bijeenkomsten van 2 uur in een kleine gezellige groep
  • veel persoonlijke aandacht
  • mondelinge en/of schriftelijke feedback op al je verhalen
  • opbouwende sfeer
  • 10 eigen verhalen
  • zicht op jouw schrijftalent
  • een stok achter de deur om nu écht aan de slag te gaan

Meld je aan en verzeker jezelf van een plekje. Plaatsing is op volgorde van aanmelding en je betaalt pas vlak voor de cursus van start gaat. Kun je niet op dit tijdstip maar wil je wel graag deze cursus volgen? Geef dan aan wanneer je wel kunt en bij voldoende aanmeldingen stel ik een nieuwe groep samen op een tijdstip dat jou past.

Inschrijven

Ja, ik schrijf mij in voor de cursus Verrassende Levensverhalen.

Na het inschrijven ontvang je een bevestiging per mail en een week voor aanvang van de cursus ontvang je de Zoomlink.

Wil je nog meer cursussen bekijken?

Voor wie

Geschikt voor iedereen, geen voorkennis vereist

Prijs

€ 250 (incl btw)

Waarom deze cursus

Deze cursus is perfect om het schrijven weer op te pakken en wordt als leuk en laagdrempelig ervaren

Ga naar de inhoud