Feestelijke schrijfworkshop

Met deze workshop haal jij een inspirerende activiteit voor je verjaardag, teamuitje of event in huis. Kleine schrijfoefeningen en schrijfspelletjes zorgen voor veel pret en verbazing over de eigen schrijfkunsten. Deze leuke, interactieve workshop is een echte verrassing voor je gasten en is geschikt voor alle niveaus. De workshop is ook een echte gespreksstarter voor het vervolg van de verjaardag of event, want wat heb jij geschreven? 

Voor wie is deze workshop?
De workshop is geschikt voor iedereen. Zowel voor kleinere groepen, als ook met een volle zaal. 

Hoe werkt het?
We spelen met taal en doen grappige en kleine spelletjes. Zo ontstaan er als vanzelf bij iedereen kleine verhaaltjes of hebben we ineens samen een gedicht gemaakt. Door de vorm van de spelletjes gaat het schrijven vanzelf, ook voor niet-geoefende schrijvers. In de ontspannen sfeer groeit het zelfvertrouwen razendsnel en voelt iedereen dat echt alles welkom is. Verras jezelf en laat je pen maar gaan!

Waar?
Jij regelt de locatie en eventuele hapjes en drankjes en Heleen verzorgt de workshop, inclusief schrijfmateriaal. Iedere locatie is geschikt als elke deelnemer een plekje heeft om te zitten en te schrijven, en als de workshop ongestoord kan verlopen (liefst zonder al te veel (feest)geluiden van buitenaf).

Wat een verrassing om op deze manier met collega’s te schrijven. Er ontstonden prachtige, persoonlijke en soms hilarische verhalen waar we samen om konden lachen. De begeleiding van Heleen was aandachtig en lichtvoetig tegelijk. Heel mooi!

Susanne van der Putt

Wat krijg jij?

– een gezellige workshop van 90 minuten (evt. korter/langer)
– inspiratie voor alle deelnemers
– gezellige ontspannen sfeer en veel plezier
– verrassende resultaten
– groepsgevoel

Vragen?
Heb je nog vragen? Mail gerust naar heleen [at] schrijvenmetheleen.nl

Inschrijven

Ja, ik wil graag een Feestelijke workshop boeken voor mijn event:

Voor wie

Geschikt voor iedereen.

Prijs

Groepen tot 15 personen € 300 (incl btw, excl reiskosten). Grotere groepen in overleg.

Waarom deze workshop

  • De workshop is een echte ijsbreker. Je leert elkaar snel kennen op een lichte en originele manier. 

 

Ik schrijf mij in voor:

Ga naar de inhoud