Geef jezelf de ruimte

Over de cursus

Maak een verrassende ruimtereis en ontdek jezelf tussen de sterren. Inspirerende kleine teksten over ons prachtige universum brengen jou bij je eigen innerlijke wereld. De bijbehorende vragen helpen je op weg met schrijven. Want wat heeft de Poolster jou te vertellen? En als de maan de trouwe supporter is van de aarde, wie zijn dan jouw trouwe supporters? Of ben je dat misschien ook zelf? En wat valt misschien niet meteen op maar schittert net zo mooi als de sterren in jouw dagelijkse leven? Dit en nog veel meer vragen vind je in de cursus. Je reist vrijuit door ons heelal en geeft jezelf alle ruimte. Zo kom je tot echte verdieping en leer je jezelf nog beter kennen. De reis is voor iedereen die graag wil schrijven, voor beginnende schrijvers én voor gevorderden.

Wat krijg jij?
De cursus is opgebouwd uit 18 schrijfingangen. Elke schrijfingang begint een aansprekende tekst. Bij deze tekst krijg je vragen om je in de sfeer te brengen. Daarna kan jij schrijven en zal je als vanzelf uitwaaieren naar waar jij vanbinnen wil zijn, met veel kans op zelfreflectie. In een veilige en lichte sfeer schrijf je over alles wat er in jou leeft en kom je tot fijne teksten en eigen krachtige inzichten. Samengevat krijg jij:
– 18 rijke schrijfingangen
– een heldere structuur
– veel vrijheid in de opdrachten
– een opbouw volgens de fases van creativiteit
– lichtheid, diepgang en speelsheid
– een overzichtelijk eigen account met al je cursussen
– alles getest door een fijn team van beginnend en gevorderde schrijvers
– gratis online bijeenkomsten op diverse maandagavonden

Je eigen stem
De cursus is er niet op gericht je teksten of stijl te verbeteren, maar laat je schrijven als jezelf. Je ontdekt je eigen stem of verdiept je eigen stem. Heb jij toch vragen over het schrijven, dan is het altijd mogelijk een moment met mij in te plannen en samen verder te ‘mijmeren’.

Wat deelnemers over deze cursus zeggen:

Wat is het louterend en helend om deze reis te maken. Het is alsof er een wijder perspectief bij komt. Jouw schrijfopdrachten zijn een stimulans om explorerend te schrijven. Hartelijke groet vanuit mijn luchtballon.
Monique Goedhart

Wat een leuke inleidende tekst over hoe magisch de sterren zijn en hoeveel er zijn en wat we met het blote oog niet waar kunnen nemen. Ik heb heerlijk geschreven.
Saskia

 

Door de opdrachten is de rode draad in mijn leven zo duidelijk geworden. Het stimuleert me om weer aandacht te schenken aan de dingen die mij echt energie geven en die me blij maken! Yvonne

 

Deze (schrijf)reis door het heelal is/was avontuur, ontdekkingsreis én introspectie ineen. Ik breng/bracht dingen onder woorden waar ik meestal veel lukraker over nadenk. Wibo Kosters

 

Door de input krijg je andere onderwerpen waar je over gaat schrijven. Je boort een ander deel van jezelf aan. Irene

ALLES VOOR JOU OP EEN RIJ:
Schrijfreis:
Geef jezelf de ruimte
Wat krijg je: achttien schrijfingangen met vele vragen
Wanneer: In je eigen tempo op je eigen tijd
Waar: Alles staat voor je klaar in je eigen account
Van jou voor: 45 euro
Extra: er zijn regelmatig gratis online Zoommeetings, voor wie het fijn vindt online van gedachten te wisselen over het schrijven over deze Schrijfreis. De data vind je op de pagina Schrijfcursussen.
Altijd: De schrijfreis is per direct toegankelijk en blijft altijd voor jou beschikbaar.

Wat wil je leren?

  • ga op een lichte manier de diepte in
  • schep ruimte voor jezelf
  • breng krachtige eigen inzichten aan het licht
  • ontdek wat jou tot jou maakt

Cursus inhoud

Handig om te weten voor je begint
In deze opstart vind je onder meer praktisch tips voor het schrijven. Het is écht handig hem even door te lezen. Hij is maar kort. ;-)

  • Inleiding
  • Praktisch
  • Meeting en zoomlink

Geef jezelf de ruimte – alle schrijfingangen
In deze module vind je de opdrachten van je schrijfreis.

Ga naar de inhoud