Je creatieve rode draad

In deze cursus ga jij op zoek naar verhalen rond jouw creativiteit, variërend van je kindertijd tot de dag van vandaag. Aan het eind heb jij 12 prachtige verhalen op papier, én heb je alles in handen voor het ontdekken van de unieke rode draad in jouw creativiteit. (Meer lezen? Klik op het plaatje)


Categorie: Autobio, Innerlijke reis

Wat is jouw geluk?

Wat is geluk voor jou? Een zonnestraal? Verbinding met vrienden? Met jezelf? Verken al schrijvend wat geluk voor jou betekent en doe verrassende ontdekkingen. Jij krijgt bovendien gratis het prachtige boek Hazlit thuisgestuurd. (Meer lezen? Klik op het plaatje)


Categorie: Innerlijke reis

Starry starry night

Maak een verrassende ruimtereis en ontdek jezelf tussen de sterren. Inspirerende kleine teksten over ons prachtige universum brengen jou bij je eigen innerlijk wereld. Je reist vrijuit door ons heelal en geeft jezelf alle ruimte. Zo kom je op lichte wijze tot diepe inzichten. (Meer lezen? Klik op het plaatje)


Categorie: Innerlijke reis

Ik ben een eiland

Reis mee met het boek van Tamsin Calidas en ontdek je eigen verlangens, veerkracht en onvermoede krachten. De vragen bij de citaten in het boek helpen jou schrijven en bieden volop inspiratie. Een fijne schrijfreis die vaak leidt tot krachtige inzichten. (Meer lezen? Klik op het plaatje)


Categorie: Innerlijke reis
Ga naar de inhoud