Een rijk assortiment voor jou

Al heel lang, al jaren, wilde ik een assortiment voor jou maken van cursussen waar je heerlijk in je eigen tijd aan zou kunnen schrijven. Ik stelde me voor dat we elkaar dan online zouden ontmoeten als je zin had en dat je lekker stilletjes verder zou schrijven als dat was waar jij zin in had. Afgelopen september 2022 besloot ik ”ervoor te gaan”. Ik deed een stapje terug uit het sociale leven en wijdde me in alle tijd die over was aan het maken van de website die ik voor ogen had. En nu is hij af en is het tijd voor confetti. 😉

Feest voor jou

Natuurlijk hoop ik nu dat het vooral feest is en wordt voor jou. De grote extra van deze website is dat je zelf kunt schrijven met de digitale cursussen. De eerste beschikbare cursus is Ik ben een eiland en er zijn verschillende cursussen op komst. Zo zal er snel een rijk assortiment voor jou klaarstaan. Bij het aanschaffen van een cursus maak je als vanzelf een account aan. Koop je meer cursussen in de loop der tijd? Dan staan al jouw cursussen mooi en aantrekkelijk bij elkaar in jouw account. Wil je een cursus een tijd later nog eens doen? Dan kan je gewoon opnieuw beginnen. En wil je je teksten delen en anderen ontmoeten? Dan kan dat online via zoom op diverse maandagavonden.

Samen

Zo’n website maak je zeker niet alleen maar met het fijnste team dat je je maar kan bedenken. Ik had hulp van Matthijs van IQ Leads die me hielp om de structuur en inhoud goed voor elkaar te krijgen. Kevin van Quist ICT die zich over alle techniek ontfermde en eindeloos vindingrijk was in het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van de website. Marieke Robijn begeleidde me in het vinden van mijn eigen stem, welke kleuren en welk beeld wilde ik eigenlijk? Zij zag dat ik sfeer en beeld zelf moest gaan maken. Lucrees van Groningen had het geduld me op de foto te zetten (bijna niemand houdt van foto’s maken – je voelt je toch bekeken haha – en ik ook zéker niet) en Simone Veld hielp me jarenlang en ook dit laatste half jaar om mijn droom te ontdekken én levend te houden, en zonder droom… geen website. Almar Otten voor  a l l e s.

Veel plezier
Wil je iets zeggen over de website? Je bent heel erg welkom het hieronder te delen bij de reacties. Veel lees-, rondneus-, en schrijfplezier!

Leuk als je reageert! Heel graag eerst even inloggen dan, ivm spam.

Blijf op de hoogte

Ontvang inspirerende blogs, tips en de agenda van Schrijven met Heleen

0 reacties

Een reactie versturen

Blijf op de hoogte

Ontvang inspirerende blogs, tips en de agenda van Schrijven met Heleen

De nieuwste blogs

Waar is Lola?

Poezen communiceren op hun eigen manier. Het is misschien ondoorgrondelijk hoe het werkt, maar het werkt! En zo is het ook met schrijven en lezers. Dit is een verhaal over poezen en de sensitiviteit van de lezer.

Een mond als een streep

Een mond als een streep

Tussen ons in lag een stapel hoogwaardige kinderboeken. We visten telkens een boek uit de stapel en lazen daarvan samen de eerste bladzijde. Zin voor zin onderzochten we wanneer onze belangstelling afdwaalde of wanneer we ons levendig voelden, nieuwsgierig en sprankelend. Al snel hadden we 3 verhaalwetten te pakken.

Wil jij graag meer lezen in 2024?

Wil jij graag meer lezen in 2024?

Wil jij al een tijdje graag meer lezen maar komt het er niet van? Dat is heel herkenbaar. Soms zijn er zelfs leesobstakels die je zelf niet eens in de gaten hebt. Er is gelukkig goed nieuws, je eigen leesfeest (of challenge of doel of uitdaging, welk woord je maar prefereert) kan echt helpen, en dan vooral als je dat doel helemaal voor jezelf op maat maakt.

Ga naar de inhoud